Salon Patarouvan lounaslista, Viikko 21

Maanantai
23.05.



  • Lihapullia (L) rosépippurikastikkeella (L,G) ja perunalla (M,G)
  • Paellaa (kinkku,broileri, metvursti) (M, G,VS) ja valkosipuliaiolia (M, G,VS)
  • Fenkoli-perunasosekeittoa (L,G,Vege)
  • Broiler-vuohenjuustosalaattia (L,G,VH)
  • Jälkiruoka:raparperikiisseliä (M,G) ja kermavaahtoa
Tiistai
24.05.



  • Porsaan leikettä (L) kauden kasviksia, pippurikastikkeella (L,G) ja varhaisperunoilla (M,G)
  • Kirjolohta (M,G,VH) remouladekastikkeella (L,G,VH) ja pannuperunoilla (M,G)
  • Kesäkeittoa (L,G,Vege)
  • Lämminsavulohisalaattia (M,G,VH)
  • Jälkiruoka:kahvia ja piparia
Keskiviikko
25.05.



  • Pippurihärkäkastiketta (L,G) ja valkosipuliperunoita (L,G)
  • Talon kalamurekepihviä (VL) sitruuna-tillikastikkeella (VL,G) ja varhaisperunalla (M,G)
  • Porkkanasose-juustokeittoa (L,G,Vege)
  • Maalaissalaattia (kinkku, keitetty muna)
  • Jälkiruoka:kahvia ja piparia
Torstai
26.05.



  • Slaavilaista broilerkastiketta (L,G,VH) riisillä (M,G)
  • Pyttipannua ja paistettua kananmunaa (L,G)
  • Hernekeittoa ja sipulia (M, G)
  • Cheddar-juustosalaattia (L,G) pestokastikkeella (M,G,sis. pähkinä)
  • Jälkiruoka: lettuja ja hilloa (L)
Perjantai
27.05.



  • Porsaanleikettä (L) smetana-pekonikastikkeella (L,G) ja perunasoseella (G)
  • Kevätkääryleitä sweetsour-kastikkeella ja riisillä (M,Vege)
  • Tomaattikeittoa (L,G,VH)
  • Broileri-papaija salaattia (L,G,VH)
  • Jälkiruoka:marjakiisseliä (M,G)