Salon Patarouvan lounaslista, Viikko 8

Maanantai
20.02.



  • Broilerileikettä (L) cheddarjuustokastikkeella (G) ja villiriisillä (M,G)
  • Liha-makaronilaatikkoa
  • Madekeittoa (M,G)
  • Appelsiini-juustosalaattia (L,Vege)
  • Jälkiruoka:kahvia ja piparia
Tiistai
21.02.



  • Street Food, porsaan ripsejä lohkoperunoilla (M,G) ja BBQ-majoneesilla (L,G)
  • Kurkku-smetanakirjolohta (L,G) ja keitettyä perunaa (G)
  • Fenkoli-perunasosekeittoa (L,G,Vege)
  • Broiler-vuohenjuustosalaattia (L,G,VH)
  • Jälkiruoka:puolukkavispipuuroa (M)
Keskiviikko
22.02.



  • Lihapullia tomaatti-basilikakastikkeella (L) ja perunasoseella (G)
  • Juuresohukkaita kermaviilikastikkeella (L,Vege) ja perunalla
  • Pinaattikeittoa kananmunanpuolikkailla (L,VH)
  • Isoäidinsalaattia (L,G,Vege)
  • Jälkiruoka:granaattiomenakiisseliä (G)
Torstai
23.02.



  • Oluessa haudutettua porsaan kasleria (M,G,VH) ja perunasosetta (L,G)
  • Espanjalaista munakasta (L,G,Vege)
  • Hernekeittoa ja sipulia (M,G,VH)
  • Tonnikala-pastasalaattia (L)
  • Jälkiruoka:laskiaispulla
Perjantai
24.02.



  • Porsaanleikettä (M, saa G,VH) rose´pippurikastikkeella (G) ja ranskalaisilla (M,G)
  • Koskenlaskijan broilerkastiketta (L,G) riisillä (M,G)
  • Herkkusienikeittoa (L,G,Vege)
  • Brie-päärynäsalaattia (G,Vege, sis. pähkinää)
  • Jälkiruoka:kahvia ja piparia