Salon Patarouvan lounaslista, Viikko 17

Maanantai
25.04.



  • Lihapullia (L) perunasoseella (G) ja rosepippurikastikkeella (L,G)
  • Savukirjolohikastiketta (L,G) pastalla (M,G)
  • Tomaattikeittoa (L,G,VH)
  • Kana-caesarsalaattia (L, sis silliä)
  • Jälkiruoka:vadelmakiisseliä (M,G)
Tiistai
26.04.



  • Chilikanaa (M,G,VH) raikkaalla tzazikilla (L,G,VH) ja riisillä (M,G)
  • Porsaan grillipihviä (L) smetana-pekonikastikkeella (L,G) ja perunasoseella (G)
  • Kanttarellikeittoa (L,vege) .
  • Aurajuustosalaattia (L,G,Vege)
  • Jälkiruoka:kahvia ja piparia
Keskiviikko
27.04.



  • Pekoni-pyttipannua ja paistettua kananmunaa (L,G)
  • Silakkapihvejä (L) perunalla (M,G) ja kermaviili-majoneesikastikkeella (L,G,VH)
  • Aurajuustokeittoa (L,G,Vege)
  • Mansikka-broilersalaattia (L,G,VH)
  • Jälkiruoka:kahvia ja piparia
Torstai
28.04.



  • Timjamivoilla paistettua kampelaa (L) ja sitruunamajoneesilla ja keitetyillä perunoilla (G)
  • Nakkistroganoffia (L) kermaperunoilla (L,G)
  • Pinaattikeittoa (L,G,VH) ja kananmunaa
  • Nizzan tonnikalasalaattia (M,G)
  • Jälkiruoka:lettua ja hilloa
Perjantai
29.04.



  • Havajinleikettä (L) bearnaisekastikeella (G) ja ananaksella (saa leivittämättömänä, G) ja perunasoseella (G)
  • Paellaa (kinkku,broileri, metvursti, M,G) ja valkosipuliaiolia (M,G,VS)
  • Porkkanasose-juustokeittoa (L,G,VH)
  • Kreikkalaista juustosalaattia (L,G,Vege)
  • Jälkiruoka:munkkia (L) ja simaa (M,G)