Salon Patarouvan lounaslista, Viikko 48

Maanantai
24.11.



  • Porsaan grillipihviä (L) pekoni-smetanakastikkeella (L,G) ja valkosipuliperunoilla (M,G)
  • Tuoretomaatti-broileripastaa (L)
  • Ranskalaista sipulikeittoa (M,G) 6,10€
  • Brie-päärynäsalaattia (M,G,VH) 6,10€
  • Jälkiruoka:mansikka-puolukkakiisseliä (G)
Tiistai
25.11.



  • SYYSBUFEE:mm. ananashampurilaista, makkaramixiä, broilerpihvejä, Chili Con Carnea
  • Janssoninkiusausta (L,G), riisiä sekä höyrykasviksia
  • Parsakaalikeittoa (L,G) 6,10€
  • Meksikolaista broilerisalaattia (M,G) 6,10€
  • Jälkiruoka:päärynänpuolikkaita kinuski- ja suklaakastikkeella
Keskiviikko
26.11.



  • Kreikkalaista lihamureketta (VL) kastikkeella (VL) ja perunasoseella (G)
  • Kurkku-smetanakirjolohta (L,G) ja keitettyä perunaa (G)
  • Porkkanasose-juustokeittoa (L,G,VH) 6,10€
  • Fiestasalaattia (L) 6,10€
  • Jälkiruoka:appelsiini-banaanikiisseliä (M,G)
Torstai
27.11.



  • Koskenlaskijan lihapataa (L,G,VH) perunalla (G)
  • Pyttipannua ja paistettu kananmuna (L,G)
  • Hernekeittoa ja sipulia (M,G,VH) 6,10€
  • Juusto-Caesarsalaattia (L,G,VH,sis.anjovis) 6,10€
  • Jälkiruoka: pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Perjantai
28.11.



  • Holstenin leikettä (L) (paistettu muna) ja perunaa (G)
  • Höyrynakkeja (L,G) pippurikastikkeella (L,G) ja perunasoseella (G)
  • Juustoista riistakeittoa (L) 6,10€
  • Nizzan tonnikalasalaattia (L,G) 6,10€
  • Jälkiruoka:Glögiä ja piparia