Salon Patarouvan lounaslista, Viikko 3

Maanantai
16.01.



  • Lihapullia (L) timjamikastikkeella (L,G) ja perunasosella (G)
  • Tulista seesamkalaa (L,G)
  • Herkkusienikeittoa (L,G,Vege)
  • Raejuustosalaattia (M,G,Vege)
  • Jälkiruoka:mansikkajogurttia (L,G)
Tiistai
17.01.



  • Porsaan Grillipihviä (M,G,VH) pippurikastikkeella (L,G) ja lohkoperunalla (L,G)
  • Broileripastaa (L)
  • Borssikeittoa ja smetanaa (L,G,Vege)
  • Appelsiini-juustosalaattia (L,G, Vege)
  • Jälkiruoka: kahvia ja piparia
Keskiviikko
18.01.



  • Juustokuorrutettuja jauhelihapihvejä (L) viherpippurikastikkeella (L,G) ja kermaperunalla (L,G)
  • Kasviskiusausta (L,G)
  • Bataattikeittoa (L,G,Vege)
  • Kinkku-meloonisalaattia (L,G,VH)
  • Jälkiruoka: hedelmiä
Torstai
19.01.



  • Uunimakkaraa (L,G) perunasoseella (G)
  • Slaavilaista broileripataa (L,G, VH) riisillä (M,G)
  • Hernekeittoa ja sipulia (M,G)
  • Juusto-Caesarsalaattia (L,G,Vege,sis.anjovis)
  • Jälkiruoka: pannukakkua ja hilloa
Perjantai
20.01.



  • Porsaanleikettä (L, saa G, saa leivittämättömänä) kermaperunoilla (L,G)
  • Kinkkukiusausta (L,G)
  • Parsakaali-juustokeittoa (L,G,Vege)
  • Mansikka-broilersalaattia (L,G,VH)
  • Jälkiruoka: marjakiisseliä (M,G)