Juhla- ja pitopalvelu

Salon Patarouvaan ovat tervetulleita niin yksityisasiakkaat kuin yritysvieraat. Meillä on mahdollisuus järjestää teille kauniit ja toimivat puitteet monenlaisiin juhliin. Olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat tai häät, yrityksen virkistysilta tai kaveriporukan polttarit. Juhlatilaisuuksia varten valikoimassamme on valmiita buffet- ja illallismenuja. Ammattitaidon ja lukuisten juhlien tuomalla kokemuksella voimme tarjota juhlienne onnistumisen. Toteutamme kaikki tilaisuudet asiakkaiden toiveiden mukaan. Pidä juhlat Salon Patarouvassa tai kotonasi. Helppoa ja vaivatonta, olimme sitten meillä tai teillä!

Juhlasaliin on helppo rakentaa erilaisia pöytämuotoja, ja sen hyvä etu on, että kaikki vieraat voivat olla samassa tilassa. Salon Patarouvaan mahtuu n. 20–120 hlöä. Juhlatila on kaunis ja viihtyisä isommillekin juhlille. Salin eteispäädyssä on pieni kulmaus, jonka bändi voi ottaa haltuunsa. Juhlien jälkeen yöpaikka löytyy muutaman askeleen päästä, Piihotellista.

Juhlat kotona tai toisaalla. Valmistamme myös tilauksesta tarjottavia juhliin, jotka voitte noutaa Salon Patarouvasta. Meiltä voitte vuokrata tarvittaessa myös astioita. Ota yhteyttä ja tehdään juhlistasi onnistuneet – yhdessä!

Kokouspalvelut järjestyvät helposti kabinetissamme. Henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään onnistuneet kokoukset, yritysjuhlat tai tapahtumat. Tutustu tiloihimme. Palvelemme kokousasiakaita tilavassa, valoisassa ja helposti eri tarpeisiin muuntautuvassa kabinetissa tai juhlasalissa. Kabinettiin mahtuu kerralla n. 30 henkilöä. Kabinetissa on TV, joka voidaan liittää omaan tietokoneeseen, DVD ja WLAN sekä valkokangas. Otathan yhteyttä, niin saatte tilaisuuteenne sopivan menuehdotuksen.

Muistotilaisuuden valmistelu tuo helpotusta, kun ajatuksenne ovat toisaalla. Me huolehdimme yksityiskohdista ja varmistamme, että muistojuhla sujuu hyvin. Kahvipöytämenuja voitte tiedustella: info(at)salonpatarouva.fi

Lounaslista sähköpostiin