TOimitusehdot

Toimitusaika
Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä.

Tilausvahvistus
Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut.

Maksuvaihtoehdot
Loppukäyttäjä voi valita palvelussa erilaisia maksutapoja, jotka ovat tällä hetkellä seuraavat: [MobilePay, korttimaksu, verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, sekä käteinen.] Maksukäteisellä noudon toimitusken yhteydessä. Loppukäyttäjä valitsee sitovan maksutavan tilauksen yhteydessä. Jos loppuasiakas valitsee online-maksutavan, maksu voidaan käsitellä ulkopuolisen maksupalvelun tarjoajan toimesta, joka toimii yhteistyössä palveluntarjoajan kanssa.

Verkkomaksu
Tilaukset maksetaan etukäteen oman pankin maksuosiossa, johon palvelusta siirrytään automaattisesti ostoskorista, kun valittuna on verkkomaksu. Tämän jälkeen tilaus siirtyy valmistukseen. Palvelussa on kaikkien yleisimpien pankkien verkkomaksu painikkeet.

Maksu toimitettaessa
Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä.

Maksu noudettaessa
Tilaukset maksetaan noudettaessa ravintolasta.

Asiakastietojen tallennus
Tilaajan tiedot tallennetaan Salon Patarouvan asiakasrekisteriin.

Toimitus
Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella tai nouto.

Toimittaja sitoutuu toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lounaslista sähköpostiin